Om Evitana

Miljøvenlig Produktion & Udvikling

Naturlig Balance

Evitana har eksisteret siden 1969, med hovedkvarter midt i den vestjyske hedes skønne natur. En natur, som vi lige siden virksomhedens grundlæggelse, har værnet om og ladet os inspirere af, i alle samtlige led af vores udviklings- og produktionsarbejde med kosmetik- og hudplejeprodukter.

Foreningen mellem bæredygtighed, hensynet til miljøet, moderne videnskab og teknologi, opnår vi med vores kompetente team af udviklings- og produktionsmedarbejdere, samt et nært samarbejde med førende forskere og miljøorganisationer.

Vi kan hjælpe dig med certificering af dine produkter.

EU Blomsten certificering
Svanemærket
astma allergi danmark
ecocert
Svanemærket
astma allergi danmark
ecocert
Hudpleje produktudvikling

Kompetencer

Højteknologisk udvikling

Med et kompetent og højtuddannet udviklings- og produktionsteam, er vi i stand til at levere en bred vifte af kosmetik-, hudpleje- og husholdningsprodukter. Vi samarbejder tæt med danske og udenlandske universiteter, der gør det muligt for os at inkorporere den nyeste forskning og viden i vores udviklingsprocesser.

Bæredygtige og miljøvenlige hudplejepodukter

Etos

Miljø & Bæredygtighed

Det er vores mål, at produktionen foregår under mest mulig hensyntagen til det omgivende miljø. Ved miljømyndighedernes miljøtilsyn i foråret 2012 er virksomhedens forhold besigtiget og virksomheden er kategoriseret som en niveau 1 virksomhed, der er højeste score hvad angår systematik og information sammenholdt med lovlydighed. Vi producerer i overensstemmelse med reglerne indenfor GMP Lovgivningen. Disse ændres løbende, og der stilles hele tiden nye og skrappere krav til branchen. Gennem medlemskab af Brancheforeningen SPT, holder vi os konstant ajour med nyeste lovgivning på området.

naturlige ingredienser

Kvalitet & sikkerhed

Råvarer

Råvarer udgør, sammen med omhyggeligt udarbejdede og afprøvede recepter, grundlaget for de produkter vi fremstiller. Hver en råvare udvælges nøjsomt, med høje krav til leverandør såvel som producent. I udvælgelsen lægger vi samtidig at råvarerne er økologiske, i det omfang det er muligt. Vi anvender ikke parabener og formaldehydreleasere som konserveringsmidler – hverken i råvarer eller i færdigvarer.

GMP certificeret hudplejeproducent

Ajourføring

Kvalitetssikring

Vi producerer i overensstemmelse med reglerne indenfor GMP (Good Manufacturing Practice) lovgivningen. Disse ændres løbende, og der stilles hele tiden nye og skrappere krav til branchen. Gennem medlemskab af Kosmetik & Hygiejne Branchen, holder vi os konstant ajour med nyeste lovgivning på området. Således sikrer vi, at dine produkter udvikles og produceres under bedst mulige betingelser, på baggrund af den nyeste viden, og i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Vi kan håndtere og påfylde de fleste typer af emballager, herunder tuber, dispensere, krukker, flasker, dunke og parfumeflakoner.

    Skal vi udvikle dine produkter?

    Ønsker du at høre mere om de løsninger vi kan tilbyde, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller e-mail.

    mt@tromborg.com

    +45 29 25 83 80

    Vi glæder os til at høre fra dig.